Mischa Bredewold

Mischa Bredewold

De talentvolle Mischa Bredewold komt sinds dit seizoen uit voor Team SD Worx. Het is het derde jaar van Bredewold als profrenster. Zij hoopt zich vooral te ontwikkelen op het heuvelachtige terrein en op de langere klimmen. De renster uit Amersfoort benadrukt dat het eerste gesprek met sportief manager Danny Stam en ploegleidster Anna van der Breggen meteen goed en vertrouwd voelde."Beiden spraken vertrouwen over mij uit. Voor mij was het een logische stap om voor Team SD Worx te kiezen. Het is een eer om voor het beste team ter wereld uit te komen. Hier draait het om teamspirit en daar houd ik van. De rensters rijden samen voor één doel en gaan voor elkaar door het vuur. Zo winnen ze veel wedstrijden. Dat spreekt me aan."

Sportief manager Danny Stam: "In Nederland gaan we over één à twee jaar een nieuwe generatie krijgen die de toon zet. Tot de kern van die nieuwe lichting kan ook Mischa Bredewold behoren. Zij heeft de afgelopen jaren stappen gezet en ik denk dat zij die progressie in onze ploeg kan voortzetten."

Aan ambitie geen gebrek bij Bredewold, die vorig seizoen al een eerste World Tour-zege op haar naam schreef. "Ik hoop me de komende jaren zodanig te ontwikkelen dat ik bij de beste Nederlandse rensters behoor. Ik weet dat ik bij Team SD Worx daar de mogelijkheden en het vertrouwen voor krijg. Ik ben blij een onderdeel van dit super team te zijn. Als er een ploeg is waar ik kan zien hoe je wedstrijden kunt winnen, dan is dat wel bij Team SD Worx. Met mijn eerste World Tour-zege bewees ik dat ik in staat ben om op het hoogste niveau mee te zitten in de finales en het ook af te maken. Ik hoop alvast dit seizoen mijn steentje bij te dragen met een aantal zeges. ” 

Mischa Bredewold

NationaliteitNederland
Geboortedatum20/06/2000
GeboorteplaatsAmersfoort
Lengte1.81 m.
Prof sinds2021
Favoriete raceRonde van Vlaanderen
Bij het team sinds2023

Als er een ploeg is waar ik kan zien hoe je wedstrijden kunt winnen, dan is dat wel bij Team SD Worx. Ik hoop me de komende jaren zodanig te ontwikkelen dat ik bij de beste Nederlandse rensters behoor. Ik weet dat ik bij Team SD Worx daar de mogelijkheden en het vertrouwen voor krijg.

Mischa Bredewold
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×